vrijdag 8 mei 2009

enige tegenslag

Hallo allemaal,

Hier toch nog even een berichtje van ons, vanavond zouden we bij een lokaal restaurant gaan eten met onze gids, maar dat is onverwacht niet doorgegaan.
Zij kwam als afsluiting van de procedure,het paspoort van Matthias brengen, maar nu bleek dat zijn naam niet goed is geschreven, er stond Zhangjiang ipv Changjiang.
En omdat het paspoort een basisdocument is, moet dit nog veranderd worden, en daar het nu vrijdagavond is, kan er dit weekend niets meer worden gedaan.
Onze gids gaat het maandagmorgen direkt regelen, en dan vliegt zij als alles is gelukt, maandagavond naar Beijing om het paspoort te brengen.
Dinsdag hebben we nl. het paspoort nodig om het visum aan te kunnen vragen, en dat zal dan vrijdag klaar zijn.
Wij vliegen morgen wel gewoon terug naar Beijing, omdat onze documenten maandag in Beijing moeten zijn voor legalisatie bij het ministerie van Buitenlandese zaken.
Zo zie je maar weer dat er ontzettend snel een kink in kabel kan komen, want het is nu hopen en bidden dat het idd allemaal gaat lukken maandag, anders zal het waarschijlijk betekenen dat we een paar dagen langer in Beijing moeten blijven.
Niet dat dat een onoverkomelijk iets is, maar we zouden het wel heel jammer vinden.
Het blijft dus nog even spannend of alles op tijd gaat lukken.
Vandaag een fijne dag gehad, Matthias is vanavond voor het eerst zonder huilen in slaap gevallen, en dat is toch wel goed nieuws.

Groeten van ons !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten